Президентът отговори както трябва. Без да влиза в емоционални спирали. Смятам,

...
Президентът отговори както трябва. Без да влиза в емоционални спирали. Смятам,
Коментари Харесай

Илияна Йотова обясни как е реагирал президентът на думите на патриарх Кирил и защо с Деси Радева са се появили с еднаквите тоалети на приема за 3 март

Президентът отговори както би трябвало. Без да влиза в прочувствени спирали. Смятам, че позицията на президента е задоволително твърда и национално виновна. Така разяснява Илияна Йотова абсурда с съветския патриарх Кирил.

" Няма да влизам в тайни теории, всеки може да показва каквото желае мнение. Важно е да устояваме почтено позициите си ", добави тя.

" Не считам, че това е интензивно мероприятие на Кремъл против президенството. Приемам го като прочувствена реакция във допустимо най-неприемливата форма.

" Дълбокият ми реверанс пред съветския патриарх е реверанс и пред Българската православна черква ", сподели тя.

" Президентската институция няма да е толкоз безгласна, както предходните 5 години. Поели сме задължения към хората и ще ги изпълняваме. В споразумение зад тила на хората няма да влизаме ", разяснява Йотова за връзките сред Радев и Борисов.

" За мен е значимо какво разясняват хората. Мога да убедя всички, че съвпадението на тоалети на мен и госпожа Радева е безусловно инцидентно. Поздравявам я въпреки всичко за положителния избор на дреха ", пошегува се Йотова по отношение на идентичните им дрехи по време на приема при президента на 3-и март.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР